Onko täällä aina näin hiljaista?

Kaikki yleinen jutustelu, jauhanta, offtopic

Onko täällä aina näin hiljaista?

ViestiKirjoittaja piitpoot » To Maalis 28, 2013 12:18 am

Viimenen viesti tainnut tulla pari pv sitten? Missä kaikki toisinhevostelijat, keväästä nauttimassa ulkona?
piitpoot
 
Viestit: 51
Liittynyt: To Helmi 07, 2013 11:11 am

Re: Onko täällä aina näin hiljaista?

ViestiKirjoittaja maria_ » To Maalis 28, 2013 1:44 am

Ei tämä kovin aktiivinen foorumi ole (tai siis foorumilaiset eivät ole aktiivisia kirjottelijoita), mutta kyllä täällä aina välillä kirjotellaan useemmin :)
Avatar
maria_
 
Viestit: 45
Liittynyt: To Joulu 29, 2011 8:14 pm
Paikkakunta: Tampere

Re: Onko täällä aina näin hiljaista?

ViestiKirjoittaja Bessie » To Maalis 28, 2013 8:36 am

Minusta tuntuu, että täällä on myös aika iso kynnys kirjoittaa, sitten kun kirjoitetaan niin kirjoitetaan "varmasti asiaa". Muut foorumithan on täynnä semmoisia ihan turhanpäiväisiä viestejä, kuten hevostalli.net -siellähän tulee jatkuvasti uusia topikkeja joissa sitten vaikka haukutaan muita tai provosoidaan haukkumaan, kun ei ole muuta tekemistä, tai kysellään tyyliin että "mitä teit tänään heppasi kanssa" tai sitten kysellään samoista aiheista joista jo on kirjoitettu aiemmin paljon. Eli kyllä tämä on sikäli erityyppinen foorumi.

Mielestäni yksi tämän foorumin ansio on se, että luettavaa ja hyvää tietoa löytyy, vaikka se olisikin kirjoitettu vähän kauemman aikaa sitten :)
Avatar
Bessie
 
Viestit: 197
Liittynyt: To Tammi 12, 2012 10:59 am
Paikkakunta: Pohjois-Karjala

Re: Onko täällä aina näin hiljaista?

ViestiKirjoittaja M-H » To Maalis 28, 2013 8:58 am

Hiljaistahan täällä jos viestin tulemisen määrää katsoo.

Enempi itse olen nähnyt tämän 'tietopankkina' kuin pelkkänä foorumina. Voi rauhassa kaivaa parivuotta vanhan ketjun ja seon asiasisältöä täynnä olevia viestejä. Näin ollen samoista asioista ei jauheta turhanpäiten. Kyllä tätä foorumia kohtalaisesti ihmiset lukevat (yli 10 000 hittiä per päivä, parisataa uniikkia vierailijaa päivässä). Suurinosa alueista on luettavissa ilman rekisteröitymistä joten moni tyytyy siihen. Tämä rajoittaa kanssa koska jos jostain aiheesta on jo 20 viestiä kirjoitettu niin harva kokee, että hänellä on asiaan lisättävää.

Toisinhevosteluista on myös vaikea kirjoittaa. Moni pelkää jopa täällä saavansa samaa ryöpytystä niskaan mitä esim htnetissä (vaikkei niin tule tapahtumaan).

Ei mua haittaa oikeille osioille laitetut 'huuhaa' (mitä joit tänään tms turhakkeet) topicitkaan mutta ehkä ne ei toimi ihan niin hyvin tällä foorumilla kuin joillain muilla aktiivisemmilla foorumeilla.
Kuva
Avatar
M-H
Site Admin
 
Viestit: 663
Liittynyt: To Marras 05, 2009 1:40 pm
Paikkakunta: Somewhere over the rainbow..


Paluu Muu jauhanta

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa