Kirjaantumisaika

Ehdotuksia miten saamme foorumia kehitettyä paremmaksi. Foorumiin ja käyttöön liittyvät kysymykset ja muut foorumin asiat.

Kirjaantumisaika

ViestiKirjoittaja Anna-Maria » Pe Helmi 05, 2010 2:11 pm

Kuinka kauan sivustolla voi pysyä kirjaantuneena kirjoittaessaan vastausta johonkin sellaiseen viestiin, jonka lukeminen vaatii kirjaantumista? Eli Päiväkirjat ja Lataamo. Olen yrittänyt kirjoittaa nyt pari pitkää vastausta ko otsikoiden alle. Kun sitten yritän lähettää viestin, tuleekin ilmoitus, että minun tulisi olla kirjaantuneena käyttäjäksi voidakseni kirjoittaa ko sivuille. Katkaseeko sivusto automaattisesti kirjautumisen tietyn ajan kuluttua, vaikka koko ajan kirjoitankin (ja välillä luonnollisesti mietin mitä ja miten kirjoitan) vastausta? Harmittaa vaan, kun on saanut pitkän stoorin valmiiksi ja yrittää esikatsella sitä, ei kirjautuminen olekaan enää voimassa. Vai onko kyseessä administraattorin keino yrittää pitää keskustelu jämäkkänä ja kiteytettynä ilman turhia jaarituksia ;)
Anna-Maria
 
Viestit: 71
Liittynyt: To Marras 12, 2009 9:27 pm

Re: Kirjaantumisaika

ViestiKirjoittaja M-H » Pe Helmi 05, 2010 6:06 pm

Anna-Maria kirjoitti:Kuinka kauan sivustolla voi pysyä kirjaantuneena kirjoittaessaan vastausta johonkin sellaiseen viestiin, jonka lukeminen vaatii kirjaantumista? Eli Päiväkirjat ja Lataamo. Olen yrittänyt kirjoittaa nyt pari pitkää vastausta ko otsikoiden alle. Kun sitten yritän lähettää viestin, tuleekin ilmoitus, että minun tulisi olla kirjaantuneena käyttäjäksi voidakseni kirjoittaa ko sivuille. Katkaseeko sivusto automaattisesti kirjautumisen tietyn ajan kuluttua, vaikka koko ajan kirjoitankin (ja välillä luonnollisesti mietin mitä ja miten kirjoitan) vastausta? Harmittaa vaan, kun on saanut pitkän stoorin valmiiksi ja yrittää esikatsella sitä, ei kirjautuminen olekaan enää voimassa. Vai onko kyseessä administraattorin keino yrittää pitää keskustelu jämäkkänä ja kiteytettynä ilman turhia jaarituksia ;)


Noh 120 minuuttia oli aika joka oli laitettu asetuksista yhden viestin kirjoittamisiin. Poistin sen aikarajoituksen kokonaan.

Poistin myös IP varmennuksen kirjautumisessa (ennen oli 2 ensimmäistä numerosarjaa varmennukseen tarvittavia) joska ongelmasi johtuisi palveluntarjoajan voimakkaasti IP kierrättämisestä mutta ei pitäisi kyllä siitä johtua (kun kerta nuo 2 jäkimmäistä sai vaihtua ennenkin).

Poistettu myös se, että lomake (viesti) olisi sidottu istuntoon.

Poistettu myös muutamia muita varmenteita istunnon suhteen.

Toivottavasti joku näistä auttaa sinua (ja mahdollisesti muitakin), että voidaan jaaritella mahdollisimman pitkästi 8-)
Itsellä kun rastitettuna kotikoneessa tuo 'pysy aina kirjautuneena' kohta niin on ollut kirjautuneena tämä tili foorumin perustamisesta lähtien.
Kuva
Avatar
M-H
Site Admin
 
Viestit: 663
Liittynyt: To Marras 05, 2009 1:40 pm
Paikkakunta: Somewhere over the rainbow..

Re: Kirjaantumisaika

ViestiKirjoittaja Anna-Maria » Pe Helmi 05, 2010 10:27 pm

Kiitos M-H nopeasta avusta! Kokeillaan tässä joku päivä kirjoittamista uudelleen. Kiitos!
Anna-Maria
 
Viestit: 71
Liittynyt: To Marras 12, 2009 9:27 pm


Paluu Kehitysehdotukset ja foorumiin liittyvät kysymykset

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron