Luonnonmukaista hevosen hoitoa

Yritykset ja yhteisöt voivat täällä mainostaa/myydä tuotteitaan, palveluitaan sekä tehdä ilmoituksia, tiedonantoja ja esittelyitä.

Luonnonmukaista hevosen hoitoa

ViestiKirjoittaja nina V. » Ke Joulu 02, 2009 12:01 pm

Luontoäidinhevoset on pieni perhe yritys, jossa pää tavoitteena on löytää yhdessä asiakkaan kanssa hevoselle yksilöllisesti ja kokonaisvaltaisesti luonnonmukainen hoito. Halusitpa hevosellesi ruokinta muutoksia luonnollisempaan muotoon, lääkitsemiseen luonnon rohtoja, laidunnus vinkkejä, ym.
Hevosesi elämä katsotaan eri silmin, luonnollisesti. Luontaishoitomuoto on vain vaihtoehto.Se ei aina yksin riitä, se ei aina ole oikea vaihtoehto tai se ainoa.
Tukihoitomuotona mm lääkinnässä se on vertaansa vailla,pehmeä hoitomuoto,usein myös maittava ja mieltä ylentävä.Kasvit ja luonnon hoitoaineet vaikuttavat kuhunkin hevoseen yksilöllisesti eritavalla.Riippuen hevosen aineenvaihdunnasta, iästä,työtehtävästä ym seikoista.Siksi ei koskaan saisi verrata eikä peilata toisen hevosen hoitoon.Yksilöllisyys on jokaisessa ainutlaatuista.Jopa veriryhmä,verenpaine ja syke ovat mittareita siitä, miten erilaisia jokainen yksilö tarpeineen on.
Nettisivuilla on ajatuksia, tietoa,neuvontaa, keskustelua ja tuotemyyntiä. Yhteistyössä eri ammattilaisten kanssa luomme osaavan tiimin, jossa jokaisen oma tietämys vahvistaa toisen osaamista.Yksin ei kukaan voi kaikkea tietää.
Palvelen myös asiakkaita sekä Ruotsiksi että Norjaksi.

Nina Viitamäki/Luontoäidinhevoset
www.luontoaidinhevoset.com
nina V.
 
Viestit: 43
Liittynyt: Ke Joulu 02, 2009 10:10 am

Paluu Ilmoitukset yrityksiltä ja yhteisöiltä

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa