Pihatossa tilaa ponille Kaarinassa

Yritykset ja yhteisöt voivat täällä mainostaa/myydä tuotteitaan, palveluitaan sekä tehdä ilmoituksia, tiedonantoja ja esittelyitä.

Pihatossa tilaa ponille Kaarinassa

ViestiKirjoittaja remete » Ke Kesä 22, 2011 12:37 pm

Turun lähellä Kaarinan Kuusistossa olisi pienessä pihatossa tilaa laumassa viihtyvälle ponille tai pienelle hevoselle. Laumaan kuuluu ennestään kaksi shettisruunaa ja pieni suomenhevostamma. Turvallisuussyistä uudenkin asukin olisi hyvä olla kengätön, ettei jää heinäverkkoihin kiinni kengistään.

Ponien käytössä on n. hehtaarin verran tarhatilaa, metsää ja vanhaa puutarharinnettä yms. Olen pikkuhiljaa kehittänyt tarha-aluetta "paddock paradise" tyyliseksi. Paikka sopisi ponille joka ei syystä tai toisesta kestä laiduntamista ja omistajalle joka haluaa tarjota ponilleen tilaa liikkua laumassa kaipaamatta itselleen sen kummempia mukavuuksia tallilla. Myös osa-päiväiseen laiduntamiseen on mahdollisuus.

Tallille on hyvät bussiyhteydet Turusta ja pysäkki on ihan vieressä. Kenttää ei ole, mutta lähistöllä on parikin maneesia kävelyetäisyydellä. Maastoja on jonkin verran, ainakin jos ei pelkää autoja.

Hinta ponin/hevosen koosta riippuen 160-220 e/kk täysihoidolla.

Voit kysellä lisää sähköpostilla: hkytomaki@luukku.com

kesäterkuin Hanna :)
remete
 
Viestit: 6
Liittynyt: Ke Elo 11, 2010 6:42 pm

Paluu Ilmoitukset yrityksiltä ja yhteisöiltä

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Bing [Bot] ja 2 vierailijaa

cron