Leena Kurikan kurssi hevospsykologiasta Valkealassa

Yritykset ja yhteisöt voivat täällä mainostaa/myydä tuotteitaan, palveluitaan sekä tehdä ilmoituksia, tiedonantoja ja esittelyitä.

Leena Kurikan kurssi hevospsykologiasta Valkealassa

ViestiKirjoittaja Moona » Ke Huhti 27, 2011 11:59 am

Luonnollisen hevostaidon lähettiläs Leena Kurikka saapuu Kiviharjun tilalle Valkealaan lauantaina 7.5.2011 pitämään peruskurssia hevospsykologiasta

Päivä alkaa kello 10 teoriaosuudella. Teorian aikana pohditaan ihmisen ja hevosen välistä suhdetta ja sitä, miten luottamus hevosen kanssa saavutetaan. Teorian jälkeen nautitaan lounas ja aloitetaan käytännön harjoitukset hevosten kanssa maasta käsin. Tavoitteena on oppia käyttämään omaa kehonkieltämme siten, että hevosemme voisivat ymmärtää meitä ja pyyntöjämme.

Käytännön harjoitukset toteutetaan kolmessa max. kymmenen hengen pienryhmässä joko oman tai Kiviharjun tilan hevosen kanssa. Lisäksi kuunteluoppilaat saavat tulla mukaan seuraamaan maasta käsin tehtäviä harjoituksia. Hevosen varusteiksi riittävät riimu (naruriimu, jos sellaisen omistaa) ja pitkä naru.

Leena Kurikka on luvannut ottaa kiinnostuneita varten mukaan muutamia myyntikappaleita naruriimuista sekä häneltä ennen joulua ilmestyneestä Hevosesta – käytännön psykologiaa arkeen -kirjastaan.

Kurssin hinta käytännön harjoituksiin osallistuville on 60 euroa ja kuunteluoppilaille 30 euroa. Hinnat sisältävät keittolounaan (liha/kasvis). Tapahtumaan voi ilmoittautua Kiviharjun tilan internetsivujen kautta osoitteessa http://www.kiviharjuntila.fi. Lisätietoja voi kysyä puhelimitse 0400-691 619/ Petri Kansikas.

Tapahtuman järjestää Kiviharjun Ratsastajat ry yhteistyössä Kiviharjun tilan kanssa.
Moona
 
Viestit: 1
Liittynyt: Ke Huhti 27, 2011 11:52 am

Paluu Ilmoitukset yrityksiltä ja yhteisöiltä

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 3 vierailijaa

cron