KAVIOT seminaarissa vielä tilaa

Yritykset ja yhteisöt voivat täällä mainostaa/myydä tuotteitaan, palveluitaan sekä tehdä ilmoituksia, tiedonantoja ja esittelyitä.

KAVIOT seminaarissa vielä tilaa

ViestiKirjoittaja insanity » La Maalis 19, 2011 4:10 pm

Helsingissä huhtikuussa pidettävään Kaviot - hevosen terveyden perusta seminaarissa on vielä tilaa!

Mitä kaviot kertovat hevosesta? Tiesitkö että kaviot voivat vaikuttaa jopa hevosesi rakenteeseen ja liikelaajuuksiin? Kuinka terve kavio toimii liikkeessä? Miten elää sädeluuontuman kanssa? Tässä muutamia asioita joista tullaan käymään keskustelua seminaarissa. Jos sinulla on kysymyksiä kavioista, ruokinnasta ja elinolosuhteiden yhteisvaikutuksesta hevosen terveyteen, kengättömyyden saloista tai esimerkiksi kavion eri sairauksista, tämä on oikea kurssi sinulle. Todella tuhti paketti käytännönläheistä tietoa luvassa!

Kurssin "virallinen" kutsu löytyy tästä forumista alempaa. Kurssi on englanniksi, mutta on silti helppo seurata ja ymmärtää. Amerikkalais-saksalainen luennoitsija Claudia Garner puhuu erittäin selkeää englantia ja havainnollistaa luentoa useiden kuvien ja videoiden avulla (Power Point). Lisäksi taukojen aikana on mahdollisuus keskustella aiheesta myös suomeksi.

Lisätietoja sähköpostitse kaviokurssi@yahoo.com

Tervetuloa mukaan,

Katariina Alongi ja Kristiina Räisänen
insanity
 
Viestit: 10
Liittynyt: Ke Tammi 26, 2011 11:07 pm

Paluu Ilmoitukset yrityksiltä ja yhteisöiltä

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 2 vierailijaa

cron