Shiatsua ja hierontaa hevosille sekä raudatonta ratsastusta

Yritykset ja yhteisöt voivat täällä mainostaa/myydä tuotteitaan, palveluitaan sekä tehdä ilmoituksia, tiedonantoja ja esittelyitä.

Shiatsua ja hierontaa hevosille sekä raudatonta ratsastusta

ViestiKirjoittaja minna » To Marras 12, 2009 11:33 am

Hei,
Olen Minna W-Karjalainen Ylöjärveltä. Yritykseni nimi on Tmi Equus Felix (=onnellinen hevonen) olen toiminut hevoshierojana yli 10 vuotta ja lisännyt opintoihini myöa shiatsun, jossa olen nyt 2-tasolla. Käyn hoitamassa hevosia noin 100km säteellä kotipaikastani Poikeluksesta.

Lihashuollon lisäksi opetan ratsastusta ja hevosten käsittelyä kuolaimettomilla ja kengättömillä hevosillani yksityis/kaksituis tunneilla. Tavoitteeni on saada ihmiset oivaltamaan että ratsastus voi olla ja sen pitäisi olla kuin tanssia.
Onnellinen hevonen on turvallinen hevonen ja se onni minkä hevonen meille tästä hienosta yhteistyöstä antaa on sanoin kuvaamatonta ja "tavallisenkin" tuntiratsastajan löydettävissä, kun mieli vain on avoin muuttamaan omaa itseään.

Käyn opettamassa oikeaa kehon käyttöä ratsastuksessa ja maastakäsin harjoittelua myös asiakkaiden kotitalleilla.
Hevosta kuuntelevalla ja huomioivalla ratsastus- ja hevosenkäsittelytavalla lihashuollon tarve vähenee huomattavasti ja monen kohdalla sitä ei enää tarvita.

Toisaalta, ikävä kyllä, mitä enemmän saamme ihmisiä oivaltamaan hevosen hyvän elämän merkityksen ja pyrkimään sitä kohti, sitä vähemmän on hevoshierojilla töitä.
Se ei kyllä taida olla huolenaiheena pitkään aikaan, mutta sitä kohti ... ;)

Teen myös taidetta eli maalaan tauluja, suunnittelen logoja ja kaiverran lasia.
Käy katsomassa
http://phpoint.fi/equusfelix/
http://www.equusfelix.com

Minna W-K
Avatar
minna
 
Viestit: 19
Liittynyt: To Marras 12, 2009 10:18 am
Paikkakunta: Ylöjärvi

Paluu Ilmoitukset yrityksiltä ja yhteisöiltä

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa