Hevostila myynnissä /vuokralla/ yhteisyrittäjyys-mahd.

Yritykset ja yhteisöt voivat täällä mainostaa/myydä tuotteitaan, palveluitaan sekä tehdä ilmoituksia, tiedonantoja ja esittelyitä.

Hevostila myynnissä /vuokralla/ yhteisyrittäjyys-mahd.

ViestiKirjoittaja Intsi » Su Marras 28, 2010 6:19 am

Hevostila Hippiinan tilat, myös hevosia, olisi mynnissä. Myös vuokraus on mahdollinen. Hinta-arviota ei ole vielä tehty, mutta alustavan arvion mukaan kaikkineen tilasta olisi noin 60-80 000e. Alustava ajatus olisi, että jos joku innostuisi asiasta niin, että asuintaloon saisi jäädä entiset asukkaat muutaman-neljän hevosen kanssa, niin tallin päädystä saisi yksiön uusi ostaja itselleen. Tällöin hinta varmaan puolittuisi (?). Maata tilalla on 5ha. Käytössä on ollut lisäksi lähitilojen peltoja.

Mahdollista olisi kehitellä myös jonkinlaista yhteisyrittäjyys ideaa. Kaikki ideat otetaan kiitollisena vastaan, ja tutustumisia ja neuvotteluja olisi mukava päästä tekemään pian, että traagisen erotilanteen johdosta saisi elämään pitkällä tähtäimellä varmuutta sekä tietäisi jatkuuko oman työn jatkamismahdollisuus.

Tilaan voi tutustua kotisivulla http://www.hippiina.com/ Tutustumisnäyttöjä tehdään koska vaan sovitaan, soittaa voi numeroon: 0400-802322.
Joka päivä voi oppia jotain uutta ;D
Avatar
Intsi
 
Viestit: 317
Liittynyt: To Marras 05, 2009 5:31 pm
Paikkakunta: Karvia, Sara

Paluu Ilmoitukset yrityksiltä ja yhteisöiltä

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 3 vierailijaa

cron