Hamppukuivikkeet Suomesta!

Yritykset ja yhteisöt voivat täällä mainostaa/myydä tuotteitaan, palveluitaan sekä tehdä ilmoituksia, tiedonantoja ja esittelyitä.

Hamppukuivikkeet Suomesta!

ViestiKirjoittaja nzg » Ma Marras 24, 2014 3:39 pm

Yrityksemme HempRefine Oy on aloittanut hamppukuivikkeiden tuotannon Humppilassa. Korjaamme tulevana keväänä noin 200 hehtaaria kuituhamppua ja kylvämme seuraavaksi vuodeksi noin 400 hehtaaria, joten hamppukuivikkeiden saatavuus tulee paranemaan huomattavasti. Tällä hetkellä oma tuotantomme on rajallista ja tuomme maahan yhteistyökumppanimme tuottamaa laadukasta raaka-ainetta, jotta voimme varmistaa kuivikkeiden jatkuvan saatavuuden.

Hamppukuivikkeet eivät pölyä tai jäädy, ne ovat pehmeitä ja vaaleita, eikä niissä ole torjunta-ainejäämiä (emme salli viljelyssä niiden käyttöä). Lisäksi imukykyinen hamppukuivike on luontaisesti antibakteerinen materiaali ja pyrimme vahvistamaan tätä ominaisuutta osana tuotekehitystämme. Hamppukuivike on erittäin riittoisaa: kiloissa sitä kuluu huomattavasti turvetta tai olkipellettiä vähemmän, joten kuivituskustannukset eivät nouse korkeammiksi kuin näillä tuotteilla, vaikka yksikkökohtainen hinta korkeampi onkin. Hamppukuivike laskee työn määrää ja suomalaisten selvitysten (mm. Karelia-ammattikorkeakoulu, 2014) mukaan kuivikelantaa syntyy hamppua käyttämällä vähiten, eikä siitä eroon pääseminen ole hankalaa, koska hamppu maatuu täysin noin 8 viikossa.

Avasimme äskettäin verkkokauppamme, joka toimii osoitteessa http://kauppa.hemprefine.fi. Yksi 150 litran hamppupaali maksaa tällä hetkellä 14,90€ ja lavoina ostettuna kuiviketta saa edullisemmin. Lisätietoa kuivikkeiden ominaisuuksista löytyy nettisivuiltamme osoitteesta http://www.hemprefine.fi/tuotteet/elaeinkuivikkeet

Kuva
nzg
 
Viestit: 1
Liittynyt: Ma Marras 24, 2014 3:23 pm

Paluu Ilmoitukset yrityksiltä ja yhteisöiltä

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Bing [Bot] ja 1 vierailijaa