Upea hevostila kaupan!

Yritykset ja yhteisöt voivat täällä mainostaa/myydä tuotteitaan, palveluitaan sekä tehdä ilmoituksia, tiedonantoja ja esittelyitä.

Upea hevostila kaupan!

ViestiKirjoittaja Hevostilamyynnissä » To Marras 02, 2017 12:39 pm

Unelmapaikka hevosharrastajalle Hämeenkyrön maalaismaisemista. Täältä ajelee autolla Tampereen keskustaan alle puolessa tunnissa. Suurella kauniilla peltomaisematontilla sijaitsee kodikas ja perinteinen uudehko keltainen puutalo, jossa on viisi makuuhuonetta.

Talousrakennuksessa on autotalli ja varastotilaa, jota uusi asukas voi hyödyntää monin eri tavoin.

Talousrakennuksen toisella puolella on hevostalli, jossa on mietitty kaikki viimeisen päälle. Erittäin toimiva ja siisti kahden karsinan talli sekä heinävarasto samassa tilassa. Aitauksia pihassa jo on ja mahdollisuus teettää vaikkapa ratsastuskenttä, sillä tontti on tasainen. Toki upeisiin maastoihin pääsee ratsain suoraan pihasta.

Asunnossa on reilusti neliöitä isommallekin perheelle ja paljon yksityiskohtia, joista monet haaveilevat omakotiasumisen suhteen. Esimerkiksi avara oleskelutila ja keittiö, jonka sydän on lämpöä hehkuva takka. Toimivaan ja isoon kodinhoitohuoneeseen on sijoitettu kuraeteinen, jota moni eläinten omistaja tai lasten vanhempi arvostaa arjessa ja Suomen sääoloissa.

Kylpyhuoneessa on romanttinen tassuamme rentoutumishetkiä varten. Harmaaksi petsatussa saunassa on mukava tunnelma.

Yläkerran kahdessa kolmesta makuuhuoneesta on omat erilliset parvekkeensa eri ilmansuuntiin. Yksi makuuhuone on alakerrassa.

Keittiö on valtavan suuri ja näyttävä kokonaisuus. Taso on joiltain osin kiveä, mikä on huoleton ja arvostettu materiaali kestävyytensä ja helppoutensa vuoksi. Tässä isossa keittiössä kokkailee vaikka kuinka isolle porukalle eikä työ- ja säilytystilat lopu kesken.

Kaunis valoisa koti, joka henkii tunnelmaa ja perinteistä maalaisidylliä. Kuitenkin erittäin raikas ja nykyaikainen tyyliltään ja sisustukseltaan.

Koulukyydit on järjestetty lapsille ja lähimpään kauppaankin vain 9 km matka. Tämän lähemmäksi ei oikein kaupunkia pääse, jos mielii esimerkiksi pitää omia hevosia. Tartuthan tähän harvinaiseen ja valmiiksi suunniteltuun maalaisunelmaan ja tule katsomaan paikan päälle. Ihanat maisemat ja mahdollisuudet odottavat sinua.

Linkki: https://www.etuovi.com/kohde/9611415?sc ... 5734&pos=1

Lisätiedot:
Jani Kallio
044 2727481
jani@kiinteistotarina.fi
Hevostilamyynnissä
 
Viestit: 1
Liittynyt: To Marras 02, 2017 12:36 pm

Paluu Ilmoitukset yrityksiltä ja yhteisöiltä

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 6 vierailijaa